FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Nej, Godis Grønt har ikke en gårdbutik. Vi afsætter alle vores grøntsager til lokale medlemmer, samt udvalgte restauranter. Derfor kan man desværre ikke komme ind fra gaden og købe grønt. Du er dog altid velkommen til at kigge forbi vores grøntsagsmark eller stikke et smut ind i Vibevadgaards lille udsalg af Aroniasaft. Læs mere om medlemsskab her.

KundeBonde-ordning kaldes også for fællesskabsbaseret landbrug – eller Community Supported Agriculture (CSA) på engelsk. Et fællesskabsbaseret landbrug er et solidarisk samarbejde mellem kunde og bonde, hvor man deler fordele og risici. Som medlem i Godis Grønts KundeBonde-ordning køber du en andel af sæsonens grøntsagsproduktion på forhånd. Du får friske og varierede grøntsager hver uge, og er samtidig med til at sikre, at Godis Grønt kan planlægge sæsonen godt, og købe frø og redskaber, i starten af året. Med KundeBonde-ordningen undgås dyre mellemled, og vi kan derved bruger kræfterne på at dyrke grøntsager på en måde, hvor vi passer på jord og biodiversitet. Som medlem af KundeBonde-ordningen er du samtidig med i et lokalt bæredygtigt fællesskab med adgang til gården. 

 

Du kan læs mere om, hvad en KundeBonde-ordning er i vores medlemshåndbog her.

Ja, mægtig gerne. 

 

Skal I tænke store tanker eller har I brug for at komme ud af de vante rammer, så byder vores drivhus på en helt særlig stemning. Der er højt til loftet og rig mulighed for at bruge Lejres smukke landskab til walk n’ talk. Drivhuset åbner op mod en eng omkranset af bær og blomster. Engen er kilet ind mellem mark og skov. På varme dage kan borde og stole sættes op på engen til middag eller møde. På toppen af engen er der smuk udsigt over Lejres landskab og en stemningsfuld bålplads.

 

Vi serverer økologisk mad lavet på friskhøstet grønt fra gården og råvarer fra lokale producenter. Dertil økologisk lokalristet kaffe, te med urter fra gården og lækre læskende drikkevarer. 

 

Der er mulighed for opsætning af skærm og whiteboard, ophæng af plancher, flip-overs m.v. Der er gode parkeringsmuligheder. Rummet fungerer godt til alt fra 10 til 100 personer. Hvis udearealet bruges er der plads til flere. 

 

Har I brug for at opleve noget nyt og blive rystet sammen, så skræddersyr vi teambuilding i mark og madværksted.

 

Sammen kan vi finde en god samlet løsning for dit arrangement.

 

Kontakt os på event@godisgront.dk eller læs mere om mulighederne her

Ja, vi er rigtig glade for at få besøg. Og vi deler glædeligt ud af vores erfaringer med at dyrke jorden nænsomt og bidrage til lokale fællesskaber.

 

Her kan du læse mere om rundvisninger, undervisning og events: Oplev godis grønt.

 

Du er også altid velkommen til selv at gå forbi vores mark. Og kontakt os gerne, hvis du har andre ideer eller spørgsmål. 

Godis Grønt er sat i verden for at dyrke nærende grøntsager og bidrage til at opbygge jorden og passe på biodiversiteten. Derfor gør vi os umage for hele tiden at blive bedre til netop dette. Vi bruger udelukkende økologiske og regenerative dyrkningsmetoder. Vi har fokus på at opbygge liv i jorden, på diversitet og på at der også skal være mad til bestøvere.

 

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi løbende deler nyt om vores arbejde. 

Yes, vi lejer gerne vores eventrum ud til diverse arrangementer ex. møder, fødselsdage, dagsbryllupper, koncerter m.v.

 

Vi tilbyder også gerne fuld forplejning og service. Læs mere om mulighederne her

Yes, vi lejer gerne vores eventrum ud til diverse arrangementer ex. møder, fødselsdage, dagsbryllupper, koncerter m.v.

 

Vi tilbyder også gerne fuld forplejning og service. Læs mere om mulighederne her

Vil du vide mere om dit medlemskab eller om vores KundeBonde-ordning, så læs her: Medlemshåndbog