indbydende og med plads til jer

BÆREDYGTIGE MØDER & EVENTS

I vores store drivhus, side om side med tomaterne, finder du vores eventrum med udsigt over Lejres smukke landskab. Rummet er indbydende – og åbner op imod et stort lækkert udearealer kilet ind mellem mark og skov. Der er plads til alt fra heldagsmøder, over workshops og teambulding, til fødselsdage og koncerter. Rummet kan huse fra 8 til 100 personer. 

 

Læs mere om mulighederne nedenfor.

højt til loftet og snacktomater

Hold Møde i smukke omgivelser

Skal I tænke store tanker eller har I brug for at komme ud af de vante rammer, så byder vores drivhus på en helt særlig stemning. Der er højt til loftet og rig mulighed for at bruge Lejres smukke landskab til walk n’ talk. 

 

Vi tilbyder økologiske mødepakker med friskhøstet gårdsalat, pizza fra vores brændefyrede ovn og kaffe ristet lokalt. Har I brug for at opleve noget nyt og blive rystet sammen, så skræddersyr vi teambuilding i mark og madværksted.

 

Gastronomisk teambuilding under åben himmel

Firmaevents

Få en unik oplevelse sammen med dine kollegaer. Nyd en stemningsfuld aften med udsigt til markerne og i godt selskab med tomaterne. Slip kreativiteten fri, når I høster økologisk grønt til stenovnspizza og konkurrerer i vores madværksted. Teambuilding kan skræddersyes til netop jer.

grønne fejringer

FEST & selskaber

Godis Grønt er et visionært jordbrug med plads til afholdelse af livets begivenheder. Uanset om I ønsker at afholde et bryllup, en konfirmation, en rund fødselsdag eller en anden begivenhed, så er vores drivhus en smuk ramme for en uforglemmelig dag.  

Vi kan byde på økologisk stenovnspizza og gårdsalat, eller en skræddersyet menu baseret på sæsons grønt høstet på gården. Vi laver også mad ud af huset ved særlige lejligheder.

lokal bæredygtig madproduktion & økologisk landbrug

Rundvisning & undervisning i marken

Godis Grønt byder gerne på rundvisning og undervisning i marken. Vi fortæller gerne om lokal bæredygtig madproduktion, om hvordan vi bruger økologiske og regenerative metoder, så vi kan passe bedst på jord, biodiversitet, grundvand og klima.

 

Har du en ide til et arrangement, der passer til vores skønne omgivelser, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

firmaevent

Gastronomisk teambuilding

Arrangementer kan skræddersyes. Her et eksempel til inspiration. Varighed: ca. 5 timer. 

Få et tilbud

SOLENERGI, UDSIGT & ØKOLOGI

BÆREDYGTIGE FACILITETER

Vores store drivhus kan danne ramme om mange typer arrangementer. Drivhuset har soldrevet el, køleskab, toiletfaciliteter og pizzaovn, samt mulighed for opsætning af skærm og whiteboard. Der er rig mulighed for ophæng af plancher, flip-overs m.v. Der er gode parkeringsmuligheder. Rummet fungerer godt til alt fra 10 til 100 personer, der skal spise eller holde mødet siddende. Hvis udearealet bruges er der plads til flere. 

 

Drivhuset åbner op mod en eng omkranset af bær og blomster. Engen er kilet ind mellem mark og skov. På varme dage kan borde og stole sættes op på engen til middag eller møde. På toppen af engen er der smuk udsigt over Lejres landskab og en stemningsfuld bålplads.

 

Vi serverer økologisk mad lavet på friskhøstet grønt fra gården og råvarer fra lokale producenter. Dertil økologisk lokalristet kaffe, te med urter fra gården og lækre læskende drikkevarer. 

 

Sammen kan vi finde en god samlet løsning for dit arrangement.

Vi har været heldige at få EU-støtte gennem LAG-midlerne til at finansiere vores faciliteter. 

Læs mere om EUs tiltag for at støtte mere liv på landet her: