Oplev Godis Grønt

indbydende og med plads til jer

vores store drivehus

I vores store drivhus ved siden af tomaterne finder du vores eventrum med udsigt over Lejres smukke landskab. Rummet er indbydende og der er plads til alt fra gastronomisk teambulding, over workshops, til undervisning, fødselsdage og koncerter.

 

Læs mere om mulighederne nedenfor.

Gastronomisk teambuilding under åben himmel

Firmaevents

Få en unik oplevelse sammen med dine kollegaer. Nyd en stemningsfuld aften med udsigt til markerne og i godt selskab med tomaterne. Slip kreativiteten fri, når I høster økologisk grønt til stenovnspizza og konkurrerer i vores madværksted.

 

 Teambuilding kan skræddersyes til netop jer.

 

Der er højt til loftet og snacktomater

Møder og workshops i smukke omgivelser

Skal I tænke store tanker eller har I blot brug for at komme ud af de vante rammer, så byder vores store drivhus på en helt særlig stemning. Der er højt til loftet, snacktomater og rig mulighed for at bruge naturen lige udenfor døren til walk’n’talk. Vi serverer gerne kaffe ristet lokalt, pizza fra vores brændefyrede pizzaovn og frisk salat – eller byder ind med en grøntsagsworkshop. 

lokal bæredygtig madproduktion er vigtigt

Rundvisning og undervisning i marken

Godis Grønt byder gerne på rundvisning og undervisning i marken. Vi fortæller gerne om vigtigheden af lokal bæredygtig madproduktion, eller om hvordan vi dyrker med økologiske og regenerative metoder, så vi kan passe bedst på jord, biodiversitet og klima.

 

Har du en ide til et arrangement, der passer til vores skønne omgivelser, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

firmaevent

Gastronomisk teambuilding

Arrangementer kan skræddersyes. Her et eksempel til inspiration. Varighed: ca. 5 timer. 

Få et tilbud